- Χριστιανικό Αθλητικό Τριήμερο

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ανακοινώσεις

12/4/17
-Ευχαριστίες, αποτελέσματα 26ου Χ.Α.Τ.
-Ποινολόγιο 26ου Χ.Α.Τ.
Με αφορμή την αψιμαχία στον τελικό ποδοσφαίρου (ΑΙΑ - ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ) επιβάλλονται από την επιτροπή Χ.Α.Τ. οι ακόλουθες ποινές στους παρακάτω παίκτες:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΙΑ) - 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ) - 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
Δεν υπάρχει δικαίωμα αναβολής ή επιλογής αγώνων για την έκτιση των ποινών. Θα ισχύσουν από το πρώτο παιχνίδι ομίλων στο 27ο Χ.Α.Τ..
(Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη του αγώνα οι δύο παίκτες έδωσαν τα χέρια και το περιστατικό έληξε εκεί.)
Η επιτροπή Χ.Α.Τ.


6/4/17
-Αποκαταστάθηκε ο σύνδεσμος με τις προβλέψεις του Νίκου Στρατή.

-Θα μπορείτε να βλέπετε live τα score από τους αγώνες του Χ.Α.Τ. στο σύνδεσμο εδώ (θα προσπαθήσουμε να έχουμε συχνή ενημέρωση).

-Συνεχίζοντας την αλυσίδα προσευχής: Τετάρτη 5/4, προσευχόμαστε για προστασία του Θεού στην μετακίνηση των αποστολών προς την Λεπτοκαρυά, και επίσης προστασία απο τραυματισμούς & ατυχήματα κατά την διάρκεια του Χριστιανικού Αθλητικού Τριημέρου!
Αύριο, Πέμπτη 6/4, θα αφιερώσουμε την μέρα σε νηστεία και προσευχή. Όποιος επιθυμεί, μπορεί ελεύθερα να συμμετάσχει. Ο Θεός γνωρίζει τα αιτήματά μας, πριν ακόμα καν τα σκεφτούμε. Ας είναι το συνέδριο μια ευλογία για όλους!


4/4/17
*Μετά από επικοινωνία με υπεύθυνους ομάδων σχετικά με την ανακοίνωση για τις τάπες θα θέλαμε να κάνουμε μια τροποποίηση για τη διευκόλυνση όλων μας!
Κατανοούμε ότι το χρονικό πλαίσιο για μια τέτοια αλλαγή δεν ήταν το ιδανικό και δεν μπορούμε να αναγκάσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να αγοράσει παπούτσια με σχάρα σε αυτό το σημείο.
Θα παρακαλούσαμε για αποφυγή τραυματισμών και δυσάρεστων καταστάσεων όσοι έχουν παπούτσια με σχάρα να αγωνιστούν με αυτά. Αν κάποιος ΔΕΝ εχει σχάρα κι έχει μόνο τάπα, μπορεί ΜΟΝΟ για φέτος να αγωνιστεί.
Όσοι έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν παπούτσια με σχάρα για φέτος θα τους παρακαλούσαμε να το κάνουν, καθώς δε θα πάνε χαμένα αφού από το επόμενο ΧΑΤ τα παπούτσια με τάπες θα απαγορευτούν από τα τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών & γυναικών!
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητάμε τη συνεργασία σας!

*Μπορείτε να δείτε τις προβλέψεις του Νίκου Στρατή για το ποδόσφαιρο ανδρών. Τον ευχαριστούμε θερμά.

*Διανύοντας τις τελευταίες μέρες πριν την έναρξη του 26ου Χριστιανικού Αθλητικού Τριημέρου στην Λεπτοκαρυά, σάς καλούμε όλους σε ενωμένη ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ!
Ας προσευχηθούμε λοιπόν σήμερα, Τρίτη 4/4, για την ομαλή διεξαγωγή ολόκληρου του συνεδρίου. Ο Θεός να δώσει σοφία και δυνάμεις στους εθελοντές που θα "τρέξουν" όλο το συνέδριο, ώστε να είναι ευχάριστο σε όλους, άρτιο και να τιμάει το όνομα του Κυρίου μας!

*Σας ενημερώνουμε ότι η πύλη της κατασκήνωσης θα ανοίγει 7:30π.μ. και θα κλείνει 12:00π.μ. Η μικρή πόρτα θα παραμένει ανοιχτή για να εξυπηρετείστε από εκεί ως πεζοί κατά τις ώρες που η πύλη θα είναι κλειστή.


28/3/17
-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 26ου Χ.Α.Τ.
-Μια ανακοίνωση που αφορά το ping-pong: λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος τελικά θα συμμετέχουν 32 άτομα στο τουρνουά. Αυτό σημαίνει ότι καταργείται η λίστα αναμονής και συμμετέχουν ΟΛΟΙ! Έχουν μείνει άλλες 2 (δύο) ανοιχτές θέσεις. Μπορείτε να δηλώσετε μέχρι αύριο Τετάρτη 29/03 στις 23:59.
Η κλήρωση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας "Challonge!" (http://challonge.com) την Παρασκευή 31/03 στις 21:00. Μέχρι τότε οι συμμετέχοντες να στείλουν σε προσωπικό μήνυμα στον Τηλέμαχο Ζαίμη εάν αγωνίζονται σε άλλο άθλημα του ΧΑΤ και με ποια ομάδα.


16/3/17

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης των ομάδων που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο. Σύντομα θα ανέβει και το video.16/3/17

1) Οι δηλώσεις ομάδων έληξαν και έχουν ανακοινωθεί στον τα γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της σημερινής κλήρωσης.
2) Στο ποδόσφαιρο ανδρών φέτος θα συμμετέχουν 18 ομάδες !!! Προτιμήσαμε να μην κοπεί καμία ομάδα φέτος! Θα ρυθμίσουμε τους ομίλους και το πρόγραμμα αγώνων, ώστε όλοι να χαρούν το συνέδριο και να δώσουμε την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να παίξουν. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους ομίλους και τις διασταυρώσεις θα δώσουμε στη σημερινή κλήρωση.
3) Η κλήρωση του 26ου Χ.Α.Τ. θα πραγματοποιηθεί στο σχολικό κτίριο της Ε.Ε.Ε. Κατερίνης, σήμερα (16/3) στις 7 μ.μ.
Η διαδικασία θα βιντεοσκοπηθεί και θα ανέβει στο κανάλι μας στο YouTube. Όποιος επιθυμεί να την παρακολουθήσει είναι ευπρόσδεκτος !!!


13/3/17

1) Συνεχίζετε να δηλώνετε την/τις ομάδα/ες σας (μέχρι 15/3) καθώς και τη διαμονή σας (κατάθεση μέχρι 24/3 για εξασφάλιση μειωμένου κόστους συμμετοχής) μέσω της αντίστοιχης ηλεκτρονικής φόρμας. Η δήλωση για τη διαμονή σας στους χώρους της κατασκήνωσης υπενθυμίζουμε ότι γίνεται μόνο μέσω της φόρμας κι όχι με e-mail, τηλέφωνο κτλ.
http://x-a-t.gr/dilosi.html
2) Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο 26ο Χ.Α.Τ. ανά άθλημα, θα ανακοινωθούν το πολύ μέχρι το πρωί της Πέμπτης 16/3. Σχετικά με τα κριτήρια επιλογής, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους κανονισμούς του Χ.Α.Τ. στην ιστοσελίδα μας.
http://x-a-t.gr/xat_rules.html
3) Η κλήρωση για το 26ο Χ.Α.Τ. θα πραγματοποιηθεί στο σχολικό κτίριο της ΕΕΕ Κατερίνης την Πέμπτη 16/3 στις 7 μ.μ.
Φέτος για τεχνικούς λόγους δεν θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση! Η κλήρωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα ανέβει στο κανάλι μας στο YouTube. Το link για να την παρακολουθήσετε θα ανέβει το συντομότερο δυνατό. Φυσικά όποιος/α επιθυμεί να παρευρεθεί, είναι ευπρόσδεκτος/η.
4) Οι δηλώσεις για το ping-pong έχουν σπάσει όλα τα κοντέρ και απομένουν ΜΟΛΙΣ 8 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Αν κλείσουν οι θέσεις, τότε θα συνταχθεί μια λίστα αναμονής με μια σειρά επιλαχόντων (πάλι με βάση τον χρόνο δήλωσης).
Υπενθυμίζουμε ότι για την δήλωσή σας αρκεί ένα προσωπικό μήνυμα στο facebook στον Τηλέμαχο Ζαίμη ή ένα email στο tilzaimis@gmail.com με το ονοματεπώνυμο και έναν αριθμό επικοινωνίας για παν ενδεχόμενο.


21/2/17
Καθώς η περίοδος δηλώσεων συνέδρων και ομάδων συνεχίζεται θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του ξενώνα στη Λεπτοκαρυά. Σας προσκαλούμε να στηρίξετε την κατασκήνωση και τον όμιλο Κατερίνης και να δώσετε προτεραιότητα για τη διαμονή σας στις εγκαταστάσεις μας (ξενώνας, σπιτάκια, λυόμενα).
Θα βρείτε μερικές φωτογραφίες από τα δωμάτια στη φόρμα δήλωσης διαμονής.
Η τιμή είναι ΜΟΝΟ 60€/άτομο για ΟΛΟ το συνέδριο.

Για ζευγάρια/οικογένειες γίνεται ειδική τιμή.31/1/17

-Μία αλλαγή σε σχέση με τη διαμονή σας στα ξενοδοχεία είναι ότι φέτος δεν θα μεριμνήσουμε για τη διαμονή σας σε αυτά.
-Υπενθυμίζουμε ότι από αύριο ξεκινάει η περίοδος δηλώσεων ομάδων και οι ατομικές δηλώσεις διαμονής. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες που έχουν δοθεί ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε τη δήλωσή σας.
2
7/1/17

  • Στο 26ο Χ.Α.Τ. θα βρείτε ότι πληροφορίες θα χρειαστείτε.

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή όλα όσα αναγράφονται και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις αλλαγές που έγιναν σε κάποιους γενικούς κανονισμούς αθλημάτων. Προωθήστε αυτό το σύνδεσμο στους υπεύθυνους των ομάδων σας.
Όλοι οι σύνδεσμοι με τις απαραίτητες πληροφορίες (δηλώσεις, κανονισμοί αθλημάτων, επικοινωνία κτλ.) βρίσκονται επίσης στο ενημερωτικό κείμενο.
Να σημειωθεί ότι η περίοδος για τις δηλώσεις των ομάδων είναι:
1η Φεβρουαρίου - 15 Μαρτίου

Βασιζόμαστε στην ακεραιότητα και την αξιοπιστία του κάθε υπεύθυνου ομάδας για την τήρηση των κανονισμών. Το Χ.Α.Τ. απευθύνεται κυρίως στα παιδιά και τους νέους που απαρτίζουν τους ομίλους/εκκλησίες μας. Ζητάμε τη συνεργασία σας στο δύσκολο έργο της διοργάνωσης.

  • Έχει ανανεωθεί η κατάταξη των ομάδων ανάλογα με τα τελευταία 3 χρόνια. Ευχαριστούμε τον Σάββα Χιονίδη για τον υπολογισμό των πόντων.
22/1/17
Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους!
Καθώς αρχίζουν προετοιμασίες για το 26ο Χ.Α.Τ.
το οποίο θα πραγματοποιηθεί Θεού θέλοντος 7-10/4/17, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα άτομα που θα επικοινωνείτε φέτος για δηλώσεις και πληροφορίες. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ο τραπεζικός λογαριασμός καταθέσεων έχει αλλάξει. Όλα αυτά θα τα βρείτε σε πρώτη φάση στην καρτέλα "Επικοινωνία".
Θα ακολουθήσουν σε μερικές μέρες κι άλλες ενημερωτικές ανακοινώσεις για αλλαγές που έχουν γίνει καθώς και πληροφορίες δηλώσεων ομάδων και διαμονής οπότε μείνετε συντονισμένοι.
Όμιλος Νέων Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού